Θερμομόνωση Τοίχου & Ταράτσας

Θερμομόνωση Τοίχου & Ταράτσας

Η εσωτερική μόνωση τοίχων μπορεί να βελτιώσει τη θερμική απόδοση του σπιτιού σας και να μειώσει τους λογαριασμούς θέρμανσης. Ωστόσο, εάν δεν τοποθετηθεί προσεκτικά, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Η θερμομόνωση είναι μια σχετικά απλή λύση που επιδιώκει την αποτροπή της υπερβολικής απώλειας θερμότητας και την υπερβολική αύξηση της θερμότητας. Παρακάτω θα βρείτε προϊόντα και πληροφορίες σχετικά με τη θερμομόνωση αλλά και για τα θερμομονωτικά υλικά.

Θερμομόνωση εξωτερικού τοίχου

Η εξωτερική μόνωση τοίχου μπορεί να περιλαμβάνει συστήματα επένδυσης και μόνωσης τα οποία τοποθετούνται στο εξωτερικό του τοίχου. Αυτό αποτρέπει την απώλεια θερμότητας μέσω των εξωτερικών επιφανειών. Περίπου το 33% της απώλειας θερμότητας γίνεται μέσω των τοίχων! Η μόνωση των εξωτερικών τοίχων, είναι επίσης ευεργετική εάν οι τοίχοι είναι συμπαγείς (χτισμένοι από τούβλα) και οι ιδιοκτήτες του κτίσματος δεν θέλουν να μειώσουν τον χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού τους. Επιλέξτε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για την εξωτερική μόνωση

Θερμομόνωση Ταράτσας - Σοφίτας

Στην ταράτσα η θερμομόνωση τοποθετείται κάτω από τη στρώση στεγανοποίησης και προστατεύεται από αυτήν. Το αντίθετο ισχύει για την ανεστραμμένη οροφή όπου η θερμομόνωση τοποθετείται πάνω από τη στρώση στεγανοποίησης. Οι περισσότερες στέγες που κατασκευάζονται σήμερα είναι ανεστραμμένου τύπου λόγω του γεγονότος ότι συμβάλλουν στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του στρώματος στεγανοποίησης καθώς προστατεύονται από την ηλιακή ακτινοβολία, τις θερμικές διακυμάνσεις (συστολή/διαστολή) και τα μηχανικά φορτία. Η θερμομόνωση σε σοφίτα είναι μια εύκολη διαδικασία, καθώς μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στο εσωτερικό του κτηρίου τα θερμομονωτικά υλικά. Ωστόσο και για τις δύο περιπτώσεις (σοφίτα/ταράτσα) θα πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή θερμομονωτικού υλικού για τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης ✔️

Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Η θερμομόνωση μειώνει τις απώλειες θερμότητας ή ψύχους (χειμώνα/καλοκαίρι) εντός του κτιρίου. Επομένως, η ενέργεια που απαιτείται για τη θέρμανση ή την ψύξη των χώρων θα μειωθεί αρκετά.

Μειώστε τις εκπομπές. Ένα θερμικά καλά μονωμένο σπίτι συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και, ως εκ τούτου, στη μείωση των εκπομπών του φαινομένου του θερμοκηπίου, που παράγονται από λέβητες φυσικού αερίου και παράγωγα άνθρακα και βενζίνης.

✅ Βελτίωση στην άνεση. Βοηθά τον χρήστη να διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία μέσα στο σπίτι.

Αποφυγή δημιουργίας μούχλας. Εξάλειψη των συμπυκνώσεων και της υγρασίας εσωτερικού χώρου που δημιουργούν την εμφάνιση μούχλας.

Άλλα πλεονεκτήματα. Βελτίωση στην ακουστική μόνωση του κτιρίου και σε ορισμένες περιπτώσεις, στην προστασία από τη φωτιά.

Τα θερμομονωτικά που Διαθέτουμε

FIBRANeps GRAFIT 100

FIBRANeps GRAFIT 100

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Εξαιρετική θερμομόνωση Υδροαπωθητικό και μη-υγροσκοπικό Ελαφρύ, εύχρηστο και εύκολο στην κοπή 100% ανακυκλώσιμο Οικολογικό και φιλικό στον χρήστη

Εξωτερική θερμομόνωση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και ενεργειακής αναβάθμισης με το Πιστοποιημένο σύστημα Εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA από την KRAFT PAINTS.

Βρείτε όλα τα θερμομονωτικά υλικά που διαθέτουμε επιλέγοντας παρακάτω:

Το κατάστημα μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από Θερμομονωτικά και όχι μόνο! Επισκεφθείτε το e-shop μας και βρείτε όλα τα υδραυλικά, χρώματα, δομικά υλικά, εργαλεία, προϊόντα στεγάνωσης και επισκευής σε μοναδικές τιμές.
Η εταιρία Υδρο-Δομηση ιδρύθηκε το έτος 2009 με σκοπό το εμπόριο υδραυλικών και χρωμάτων. Στην διάρκεια του χρόνου η εταιρία αναπτύχθηκε καλύπτοντας πλέον όλη την γκάμα των προϊόντων που αφορούν τη δόμηση μιας οικίας. Αξιολογώντας ξεχωριστά τις ανάγκες του κάθε πελάτη είμαστε σε θέση να προτείνουμε λύσεις για όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν σε μια οικία. Η εμπειρία μας και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών είναι χαρακτηριστικό της εταιρίας μας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών